Prima victorie a vicecampioanei în noul sezon, cu emoții! Adi Chiruț: „Sunt bucuros că am văzut CSM-ul făcând hora bucuriei la Suceava!”

0
4139

CSM București a spart gheața în sezonul 2017/2018, dar nu fără emoții în deplasarea de la Suceava. Vicecampioana s-a impus cu 32-29, însă a fost nevoită să revină pe tabelă de la 14-19, scor înregistrat după primele 30 de minute.

Un meci în care Suceava a pus probleme mari CSM-ului, dar și în care și-a ridicat mult nivelul față de etapa precedentă. De altfel, băieții lui Adrian Chiruț au marcat în primele 30 de minute ale disputei de astăzi tot atâtea goluri cât marcaseră la Chiajna, împotriva Stelei, în tot meciul!

Bucureștenii au avut însă 20 de minute foarte bune în partea a doua, în care au primit doar trei goluri și au putut întoarce astfel soarta meciului. De la 19-14 s-a făcut 22-26, o diferență pe care CSM-ul a gestionat-o bine până la finalul întâlnirii.

La finalul partidei, Adrian Chiruț s-a declarat încântat de evoluția băieților săi, pe care a ținut să-i felicite: „Sunt bucuros că am văzut CSM-ul, o echipă cu un buget de zece ori mai mare, făcând hora bucuriei la Suceava. Asta spune multe despre jocul nostru de astăzi. După înfrângerea de la Vaslui, CSM a venit pregătită la Suceava. Vreau să-mi felicit băieții pentru efortul depus, suntem pe drumul cel bun.”, a spus Chiruț.

Rezultatele de până acum din etapa a treia (click pe rezultat pentru marcatori):

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY