Prima mutare realizată și de Steaua! Un jucător din naționala Tunisiei și care a trecut pe la Chambery va evolua sub comanda lui Sandu Iacob

0
858

CSA Steaua București a efectuat și ea prima mutare în perspectiva sezonului viitor. Sub comanda lui Sandu Iacob ajunge interul stânga Mosbah Sanai, un internațional tunisian în vârstă de 29 de ani.

Internaționalul tunisian Mosbah Sanai este primul transfer realizat de Steaua București în vederea noului sezon. Acesta joacă pe postul de inter stânga, are 29 de ani și vine în România din Emiratele Arabe Unite, de la Al-Nasr Dubai, pentru care a evoluat de la începutul anului 2018. Sanai se va afla la a doua experiență din carieră în Europa, după ce a trecut pe la Chambery Savoie timp de șase luni de zile, a fost în discuții și cu alte echipe de pe continent, printre care și campioana României, Dinamo București, și vicecampioana Macedoniei, Rabotnik Eurofarm.

Mosbah Sanai a participat la precedentul Campionat Mondial, unde a fost cel mai bun marcator al Tunisiei, cu 39 de goluri.

De la Steaua pleacă în această vară Guilherme Valadao, Joao Da Silva, Javier Humet, iar Marius Stavrositu s-a retras din activitate și va fi secundul lui Sandu Iacob.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY