Prestație de excepție, rezultat nedrept

1
4992

CSM București a plecat neînvinsă de pe terenul campioanei Europei, Buducnost Podgorica, deși la cum au decurs ostilitățile ar fi meritat victoria. S-a terminat 23-23, după cel mai bun meci european făcut de gruparea lui Kim Rasmunssen.

Bucureștencele au promis la finalul meciului tur că vor merge la Podgorica pentru a-și juca șansa și s-au ținut de promisiune. CSM-ul a arătat un cu totul alt joc față de acum o săptămână, dar a și avut o doză de șansă pe parcursul partidei.

Apărarea a fost punctul forte al echipei lui Kim Rasmunssen, care s-a văzut condusă doar de trei ori în Muntenegru, pe terenul deținătoarei trofeului. Pe atac, Gullden și Da Silva au făcut legea în primele 30 de minute, însă per ansamblu a fost o repriză echilibrată, în care diferența maximă a fost de două goluri. Campioana României a avut însă și șansă, gazdele lovind de mai multe ori stâlpul porții lui Pessoa pe parcursul primului act.

S-a mers cap la cap până în minutul 39, atunci când Neagu restabilea egalitatea, după care a urmat o serie de trei goluri consecutive pentru reprezentanta României cu care s-a desprins la 20-17. N-a fost însă suficient pentru ca CSM-ul să plece cu toate punctele de la Podgorica, pentru că timp de 14 minute Gullden și compania nu au mai înscris. Din fericire, Grubisic și-a făcut datoria între buturi, apărând inclusiv două aruncări de la șapte metri în tot acest timp, iar Buducnost nu a putut decât să egaleze la 20. Până la final Fisker, Jorgensen și Rodrigues au dus CSM-ul în avantaj, dar de fiecare dată elevele lui Adzic au avut replică și au restabilit echilibrul. Bucureștencele au avut șansa victoriei, având ultimul atac, în inferioritate, dar nu au găsit drumul către gol, astfel că partida se termină nedecis, 23-23, un rezultat însă poate nedrept față de realitatea din teren.

Buducnost Podgorica-CSM București 23-23 (12-13)
Buducnost: Nenezic, Zderic (portari), Bulatovic 9 goluri, Neagu 4, Cvijic 3, Petrovic 2, Achruk 2, Raicevic 2, Jaukovic 1, Pavicevic 1, Mehmedovic, Lazovic
CSM București: Pessoa, Grubisic (portari), Gullden 7 goluri, Jorgensen 5, Da Silva 4, Rodrigues 2, Martin 2, Brădeanu 1, Manea 1, Fisker 1, Vetkova
Aruncări de la 7m: 7/4, respectiv 2/1
Eliminări: Rodrigues (3), Jorgensen
Cartonaș roșu: Rodrigues (trei eliminări)

1 COMMENT

  1. Felicitari pt. rezultat ,dar cite jucatoare da la nationala ?impresie false a handbalului din Romania,,,,Sa auzim si de Mai bine!!

LEAVE A REPLY