Președintele Romanului, Lucian Micu, după remiza de la Slobozia: „Echipa nu este sudată, dar am încredere în jucătoare, sunt convins că vom face meciuri mai bune pe viitor!”

1
6149

După victoria dramatică din sezonul trecut de la Slobozia, CSM Roman a avut un nou meci greu în Ialomița, pe același teren. De data aceasta, cele două formații au terminat la egalitate, 28-28, după un gol marcat de fosta jucătoare a Romanului, Ana Maria Horobeț.

Lucian Micu, președintele clubului romașcan, spune că formația sa a comis multe greșeli în acest prim meci, dar este încrezător că trupa antrenată de Andon Boskovski va arăta mai bine de la meci la meci. „Din păcate, nu am gestionat cum trebuie momentele importante. E un punct câștigat în deplasare, am întâlnit o echipă ambițioasă, arțăgoasă. Și anul trecut am avut un meci greu la Slobozia, atunci am câștigat la ultima fază, acum am pierdut două puncte la ultima fază. Trebuie să ne pregătim în continuare, să eliminăm din multele greșeli pe care le facem. Echipa nu este sudată, dar am încredere în jucătoare, sunt convins că vom face jocuri mai bune pe viitor și vor veni și rezultate bune.”, ne-a declarat Lucian Micu, după meciul de la Slobozia.

Doar cu 15 jucătoare pe foaia de joc, CSM Roman va completa lotul, dacă se va ivi posibilitatea, doar cu jucătoare tinere. „Avem un lot echilibrat pe posturi. Vrem să aducem jucătoare tinere la echipă, care pot să ne ajute, dar nu vom face transferuri de marcă.”, a completat președintele Romanului.

În etapa a doua, CSM Roman va primi vizita Ploieștiului.

1 COMMENT

  1. Micu asta nu are nici o treaba cu handbalul, vorbeste prostii mai mari ca el sa se scuze la Primar ca nu a reusit victoria cu o echipa a Sloboziei 60% schimbata, iar la el au venit doua jucatoare de Nationala, Marin si Vadineanu, ce dudura ii trebuie la habarnistu asta.

LEAVE A REPLY