Potaissa Turda se desparte de cel mai vechi jucător al echipei

0
2979

mircea alisie potaissaDupă Cîmpan și Szopka, Potaissa Turda se va despărți și de cel mai vechi component al echipei, Mircea Alisie. După cinci ani și jumătate petrecuți la gruparea ardeleană, Alisie va schimba echipa.

Alisie a sosit la Potaissa Turda în sezonul 2009/2010 și a pus umărul la promovarea echipei în Liga Națională. Pivotul ce va împlini 30 de ani peste nouă zile a decis să facă și el o schimbare, la fel ca și Flavius Cîmpan, și să dea curs unei noi oferte. „Alisie e cel mai vechi jucător al echipei, a sosit în primul an al proiectului, când ne aflam în liga a doua. A decis și el să caute o nouă provocare. E un jucător cu care am și fost coleg de echipă în primul an al acestui proiect și cu care am o relație de prietenie, cu care am lucrat corect, foarte muncitor, e unul din apărătorii care ne-a ajutat foarte mult în cei cinci ani și jumătate de colaborare. Îi doresc succes mai departe, a făcut foarte multe lucruri pentru Potaissa, a ajutat foarte mult acest club și sper să aibă reușite și la următoarea sa echipă.”, ne-a declarat Flaviu Sâsâeac, președintele echipei.

Mircea Alisie este al treilea jucător care părăsește Potaissa Turda la finalul acestui sezon, după Flavius Cîmpan și Răzvan Szopka.

sursă foto: actionfoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY