Potaissa Turda a primit acceptul EHF pentru a juca pe teren propriu în preliminariile Cupei EHF

0
1446

dediuLocuitorii din Turda au încă un motiv de bucurie. Astăzi, Federația Europeană de Handbal și-a dat acordul pentru ca Potaissa Turda, calificată în Cupa EHF, să evolueze în Sala „Gheorghe Barițiu” meciurile din preliminarii.

Potaissa Turda va putea astfel să joace în sala proprie meciurile din tururile preliminare, însă trebuie să comunice locul unde își va desfășura partidele din grupe, în cazul în care vor ajunge acolo. „Astăzi am primit un răspuns pozitiv din partea EHF, vom putea juca la Turda meciurile din tururile preliminare. Trebuie să le comunicăm însă unde vom evolua în grupe.”, ne-a declarat președintele Turzii, Flaviu Sâsâeac.

În cazul în care Potaissa Turda va ajunge în grupele Cupei EHF, echipa va evolua în meciurile de acasă la Cluj, localitate aflată la 30 de kilometri de Turda. Primul meci din istoria echipei ardelene din cupele europene va avea loc pe 6 sau 7 septembrie, în deplasare, cu Maccabi.

Claudiu Dediu a primit trofeul de golgheter al Ligii Naționale

Ieri, la Turda s-a deplasat președintele FRH, Alexandru Dedu, care i-a înmânat lui Claudiu Dediu titlul de golgheter al sezonului 2013/2014. Evenimentul a avut loc în Sala mare a Primăriei Turda.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY