Poli Timișoara a plecat la Ribnica cu gândul la calificarea în grupele Cupei EHF: „Ribnica e cea mai puternică pe care am întâlnit-o până acum!”

0
1736

Poli Timișoara a plecat în Slovenia joi seară și pornește în returul din turul al treilea preliminar al Cupei EHF de la +5. Bănățenii țintesc calificarea, însă Cristi Fenici avertizează înaintea partidei: Ribnica e cea mai puternică formație întâlnită de Timișoara în Cupa EHF până acum!

Partida de la Ribnica va avea loc sâmbătă seară de la ora 20:00 a României, iar Poli țintește o performanță extraordinară: grupele Cupei EHF! „Ne aflăm în fața celui mai important meci al sezonului, după părerea mea, pentru că am plecat în competițiile europene cu gândul să trecem de primul tur. După aceea am văzut că se poate mai mult, iar în momentul de față suntem înaintea unei premiere pentru Timișoara, o performanță uriașă. Vom avea un meci foarte greu pentru că echipa din Ribnica e foarte disciplinată și cea mai puternică pe care am întâlnit-o până acum. Sper să ne apărăm bine, pentru că acolo se va face diferența. Pentru calificare ne-am pregătit până acum! Am văzut că sala din Ribnica e mai mică, dar cu suporteri înfocați și probabil va fi gălăgie. Schemele și acțiunile tactice le avem pregătite și am încercat puțin să intrăm și în atmosfera de meci. Sper să facem un meci bun și să ne întoarcem calificați în grupe!”, a declarat căpitanul lui Poli la plecarea în Slovenia.

Poli Timișoara va fi susținută la Ribnica de 100 de suporteri. În tur, bănățenii s-au impus cu 27-22.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY