Ploieștiul învinge categoric Brăila

0
1099

ploiesti-cluj 14-15CSM Ploiești a obținut trei puncte extrem de importante în lupta pentru locul opt al clasamentului, 34-27 în fața Brăilei, o formație ce n-a contat decât pe alocuri în acest meci.

Prahovencele au început bine partida de pe teren propriu, conducând cu 4-1 după doar cinci minute, în fața unei echipe ce n-a arătat aceeași determinare ca în partidele de pe teren propriu. La jumătatea reprizei, Ploieștiul s-a desprins la patru goluri, 8-4 și 9-5, după care a urmat o serie de cinci goluri consecutive ale oaspetelor, venite pe fondul unor momente mai slabe ale elevelor lui Goran Kurtes, care au ratat incluiv două aruncări de la șapte metri în acest interval. A fost un simplu foc de paie, pentru că până la pauză CSM-ul a întors scorul și a intrat la cabine în avantaj, 13-10, absolut meritat după cum s-au desfășurat evenimentele din prima parte.

La reluare, Brăila a evoluat și mai modest, iar Ploieștiul a taxat la maxim greșelile oaspetelor. Cu opt minute înainte de final, Toth, la cel mai bun meci al său de la transfer, a dus scorul la 30-20, iar în final Brăila a reușit să limiteze proporțiile scorului. 34-27 după cele 60 de minute, un succes vital pentru CSM Ploiești, care urcă pe locul opt, cu 24 de puncte.

CSM Ploiești-HC Dunărea Brăila 34-27 (13-10)
CSM Ploiești: Șerban, Ifrim (portari), Toth 9 goluri, Ionescu 4, Chiricuță 4 (toate din 7m), Curtean 3, Dincu 3, Shutska 3, Vlaskalic 3, Sheiko 2, Gherman 2, Dinu 1, Preda, Vasilescu, Roman
Dunărea Brăila: Perianu 8 goluri, Horjea 7, Moldovan 6 (2 din 7m), Farcău 4, Brot 1, Czeczi 1, Irimia, Marchidanu, Eșanu, Ganichkina, Gheorghe
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 3/2
Eliminări: 3 x 2 min., respectiv 1 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY