Pierderi importante pentru Bistrița și Slobozia!

0
3346

Din păcate, meciurile din weekend recent încheiat s-au soldat cu două accidentări grave. Cristina Sîntămărean și Andreea Ivan au încheiat deja sezonul 2017/2018 și ambele vor sta departe de teren circa șase luni de zile.

Cristina Sîntămărean s-a accidentat în partida pe care echipa sa, CSM Bistrița, a susținut-o sâmbătă dimineață pe teren propriu cu HC Dunărea Brăila. Portarul de 29 de ani a fost operat în cursul zilei de ieri la ligamentele genunchiului drept la Brașov și va absenta aproximativ șase luni de zile de pe terenul de joc.

O accidentare similară a suferit și Andreea Ivan, interul dreapta al Sloboziei, în minutul 7 al partidei cu Danubius Galați de pe teren propriu, 23-22. Andreea Ivan va fi operată luni la Târgu Mureș, iar revenirea sa pe teren se va produce în debutul sezonului viitor. HCM Unirea Slobozia rămâne astfel fără un inter dreapta de mână stângă pentru următoarele trei partide, cu Brăila, Roman și Cisnădie, în condițiile în care și Alina Ilie este accidentată și revine la începutul lunii martie.

sursă foto: fanhandbal.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY