Pierde Minaur si alti jucatori ?

0
2578

HCM Minaur este pe cale sa piarda alti patru jucatori in perioada urmatoare, dupa Ramba, Ghita si Afiltulin. Potrivit presei din Maramures, Fotache, Pop, Sadoveac si Ostroushko si-au depus memorii la FRH, fiind neplatiti de mai multe luni.

Asadar, campioana ar putea ramane fara alti patru jucatori importanti in perioada urmatoare. “Băieții aceștia merită mult mai mult decât se aude din tribune. Am intrat în Champions League cu o echipă și am terminat ca și povestea <<Plecarăm nouă din Vaslui>>. Cam așa am terminat. Cred că noi merităm mult mai mult respect. Vom merge în continuare. Să vedem câți vom mai merge și în Elveția. Îmi pare foarte rău, dar vă rog căutați responsabilii în altă parte nu îi căutați în rândurile noastre pentru că noi am încercat să facem totul în condițiile în care jucăm în Champions League cu un antrenor, cu jucători și două persoane în staff-ul medical. Eu nu am văzut în viața mea în Champions League așa ceva. Tot respectul pentru acești băieți”, a declarat Petre Pop, antrenorul Minaur Baia Mare, pentru actualmm.ro.

De asemenea, Viorel Fotache a comentat si el situatia. „E păcat ce se întâmplă la această echipă.Cea mai mare frustrare în rândul nostru când știm că puteam să terminăm chiar pe primul loc și să mergem mai departe dar se pare că nu se vrea chestia asta. Lăsăm unii jucători să plece destabilizând liniștea vestiarului. Problemele și-au pus amprenta asupra noastră și am început să clacăm și noi în vestiar. Până acum am fost un grup unit, puțini cât am mai rămas, dar nu știu cât o să mai meargă”, a spus Viorel Fotache, pentru aceeasi sursa. 

Urmatorul meci al Minaurului este programat miercuri, in Elvetia, cu Kadetten Schaffhausen.

Sursa foto: Facebook HCM Minaur

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY