Peste 500 de copii prezenți la Memorialul „Ioan Deteșan”, cel mai mare turneu de minihandbal și babyhandbal din România

0
4097

Timp de trei zile, peste 500 de copii au pus stăpânire pe sala „George Barițiu” din Turda, cu ocazia celei de-a șaptea ediție a memorialului „Ioan Deteșan”.

Cel mai mare turneu de mini și baby handbal din România a adunat la start următoarele echipe: Viper Deva, Atletic Satu Mare, CSM Reșița, Concordia Chiajna, HC Beldiman Arad, Extrem Baia Mare, Pegasus Târgu Mureș, ADEP Satu Mare, LPS Târgu Mureș, Academia Cluj Napoca, CSM Târgu Mureș, Academia Minaur Baia Mare, HC Sibiu, LPS Oradea, Activ 7 Târgu Mureș, Potaissa Turda, LPS Bistrița, Alpha Oradea, CSM Făgăraș și Viitorul Cluj Napoca.

Suprafața de joc a sălii „George Barițiu” a fost împărțită în trei, astfel încât s-au disputat câte trei partide simultan.

Nu s-a ținut scorul la nicio partidă, cel mai important lucru fiind distracția copiilor și buna dispoziție a celor aflați în sală.

În total, copii, antrenori și părinți, la festivalul dedicat profesorului Ioan Deteșan, au participat aproximativ 1000 de persoane.

În calitate de co-organizator al memorialului „Ioan Deteșan”, Municipiul Turda a ținut să mulțumească, prin vocea primarului Cristian Matei, tuturor celor care au pus umărul pentru ca acest eveniment să fie un succes.

„Ne bucurăm că am putut găzdui un astfel de eveniment. Țin să le mulțumesc oamenilor care se implică în dezvoltarea handbalistică a celor mici, antrenorilor și profesorilor, care îi învață pe cei mici abecedarul acestui sport. La anul ne dorim să fie și mai mulți, să doborâm recordul de participanți an de an.” a declarat primarul municipiului Turda, Cristian Matei.

sursă text: turdanews.net
sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY