Pero Milosevic își felicită elevii pentru succesul din Estonia: „O victorie meritată!”

0
2893

Poli Timișoara a trecut de Polva Serviti și în retur, scor 25-21, după ce acasă se impusese cu 26-22, și merge astfel în turul al doilea preliminar, unde o va întâlni pe OIF Arendal.

Antrenorul muntenegrean al Timișoarei, Pero Milosevic, se declară mulțumit de succesul băieților săi, însă nu este pe deplin mulțumit de evoluța acestora. „A fost o victorie muncită, după un drum lung până aici, în Estonia, dar şi cu antrenamentul de ieri am simţit că suntem bine pregătiţi, ne-am luat măsuri la interul lor dreapta şi la extremele rapid, care ne-au marcat mai multe goluri. În meciul de faţă, am început cu o oarecare frică, dar intervenţiile noastre defensive ne-au dat încredere şi încet încet am câştigat teren. În atac, încă mai trebuie să lucrăm ; singurul aspect care mă nemulţumeşte este că atunci când avem 7 goluri diferenţă să o menţinem. Mie îmi place acest lucru, dar se pare că deocamdată nu suntem pregătiţi pentru asta. Toată lumea a jucat, inclusiv tinerii, au jucat şi ei puţin pe final, Furak, Neamţu, Vîlceanu în poartă a fost excellent cu patru intervenţii în două minute, sunt foarte bucuros şi îmi felicit jucătorii pentru o victorie meritată. La finele meciului tur am câştigat doar la 4 goluri şi poate am nemulţumit publicul, dar acum am dublat acel avantaj şi poate e mai bine aşa pentru că poate jucătorii s-ar fi relaxat. Dacă am fi învins la 7-8 goluri în primul meci, poate am fi pierdut aici la 3-4. Aşa am venit mai concentraţi, încă nu sunt pe deplin mulţumit cum am jucat şi am obţinut a treia victorie., a spus Pero Milosevic la finalul disputei cu Polva Serviti. 

Peste doar cinci zile, Poli Timișoara va disputa un alt meci în deplasare, la Vaslui, în etapa a treia a Ligii Naționale.

sursă foto: banatsport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY