Pero Milosevic dezminte plecarea la Olympiakos: „Sunt foarte mulțumit aici în Timișoara, împreună cu familia, și mi-aș da viața pentru acest club”

0
879

După victoria din weekend, din prima manșă a dublei cu Olympiakos Pireu, 31-29, apele pe Bega au fost agitate. În presa din Grecia a apărut informația conform căreia antrenorul Pero Milosevic ar fi semnat cu campioana Greciei un contract valabil pe două sezoane, din vară.

SCM Politehnica Timișoara a organizat marți o conferință de presă în care Pero Milosevic a anunțat că nu se pune problema ca el să plece din vară la Olympiakos Pireu, adversara din Cupa EHF. ”Un jurnalist din Grecia a scris că eu aș fi semnat contract cu Olympiacos din vara anului viitor, pe doi ani. Poate unor antrenori le plac aceste lucruri, dar mie nu, pentru că nu e adevărat. Din respect pentru clubul la care am angajament, atunci când am oferte vreau întâi să duc la bun sfârșit actualul meu contract. Sunt foarte mulțumit aici în Timișoara, împreună cu familia, și mi-aș da viața pentru acest club. De aceea doresc să afirm că nu am semnat nimic. Nu e prea plăcut nici pentru antrenorul celor de la Olympiacos. Nu știu ce au dorit să facă prin această știre, poate să ne destabilizeze sau să aibă o știre senzațională. Personal, o dezmint, pentru că nu e adevărată și nu am discutat despre așa ceva. Olympiacos e un nume mare în sport, dacă ne gândim la performanțele lor mai ales din fotbal și baschet, dar eu pentru moment antrenez aici la Timișoara; dacă nu va mai fi Timișoara vor fi alte echipe unde aș putea antrena. Dacă ar fi să plec îi anunț întâi pe agentul meu, pe președintele echipei noastre, domnul Doboși, pe managerul Dan Dumitru. Pentru eforturile pe care le-am făcut pentru a aduce unii jucători și pentru a-i ține aici, nu m-ar fi lăsat inima să plec de la Timișoara. În februarie se vor împlini cinci ani de când sunt la Politehnica; am trecut prin momente foarte dificile, aproape de a juca în liga a doua. Primarul Nicolae Robu ne-a sprijinit atunci foarte mult și am ajuns să avem și rezultate. Îmi aduc aminte și de anul trecut când a venit în vestiar și le-a promis băieților, înainte de Cupa Poli, că lucrurile se vor rezolva. Acum 10 zile în urma unei alte discuții directe cu domnul Robu s-a plătit o parte din restanțele ce s-au acumulat. Poate dacă am fi avut această întâlnire mai devreme nu ar fi fost atât de mari problemele și nu ar fi plecat Orbovic… Cu el se poate vorbi și se pot rezolva diferite situații.”, a afirmat Pero Milosevic în cadrul conferinței de presă.

Olympiakos și Poli Timișoara se vor întâlni sâmbătă, de la ora 19:00, în returul din cadrul turului al doilea al Cupei EHF. În tur, Poli a câștigat cu 31-29.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY