Pero Milosevic continuă la Poli încă două sezoane!

0
2246

Începutul primăverii calendaristice înseamnă confirmarea continuității la SCM Politehnica Timișoara! Antrenorul principal Pero Milosevic a semnat azi prelungirea colaborării cu clubul alb-violet pentru încă două sezoane.

Venit în urmă cu trei ani, în Banat (februarie 2015), tehnicianul muntenegrean a ridicat nivelul performanței: după menținere fără emoții în Liga Națională, Politehnica a fost medaliată cu bronz în ediția 2015-2016, a avut o comportare meritorie în Cupa EHF ediția 2016-2017, iar anul acesta a atins locul I în competiția internă de elită, după 27 de ani.

RADU ȚOANCĂ, director SCM Timișoara: ”Cred că e un semnal foarte puternic pentru cei iubitorii handbalului din Timișoara. Cu bugetul generos votat recent, sper că vom ajunge la zi cu plățile restante până la finalul acestui sezon. De asemenea, sper ca în jurul lui Pero Milosevic și a lui Cristian Fenici vom crea nucleul dur pentru ca Timișoara să nu lipsească mulți ani din cupele europene la handbal.”

IOAN DOBOȘI, președinte secție de handbal: ”Noul contract întărește munca pe care Pero Milosevic a făcut-o la Timișoara de când a venit. În contextul performanțelor pe care ni le dorim anul acesta, dar și în cel viitor, am decis ca antrenorul nostru să rămână încă doi ani, cel puțin, la Timișoara. Acum avem două șanse de calificare în cupe europene, iar la anul ne dorim mai mult, poate chiar câștigarea campionatului.”

DAN DUMITRU, manager sportiv: ”Mi-am dorit această continuitate și mă bucur că s-a concretizat. E o confirmare a celor care au încredere în noi și ne-au dat această posibilitate să facem ceva pentru handbalul de la Politehnica și din Timișoara. Cred că anul acesta trebuie să ne calificăm într-o cupă europeană, obligatoriu.”

PERO MILOSEVIC, antrenor principal: ”Chiar dacă puțini sperau acum trei ani, am progresat pas cu pas. Vom avea obiective dificile dacă ne comparăm cu alte cluburi cu bugete mai mari, dar cu siguranță anul viitor vom lupta pentru un trofeu. Politehnica Timișoara e un club de care m-am atașat, la fel și de oamenii de aici; deși am primit oferte și de la alte cluburi, m-am decis să rămân. Vreau să cuceresc un trofeu cu Timișoara!”

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY