Pas mare spre promovare făcut de Rapid!

0
2956

Etapa a șaptea a Diviziei A la handbal feminin a programat derby-ul Seriei A, dintre Rapid București și Dinamo București, cele două echipe ce se luptă pentru promovarea în Liga Națională. Gazda partidei, Rapid, s-a impus categoric, 26-18 (13-4), și a făcut un pas important spre prima divizie, în condițiile în care nicio altă divizionară secundă nu poate pune probleme celor două formații.

Într-o atmosferă de meci mare, Rapidul a defilat, rezolvând soarta meciului încă din prima parte. Gazdele au primit doar patru goluri în primele 30 de minute, de la o echipă ce stă foarte bine la linia de semicerc, dar care are probleme mari la nouă metri.

Diferența maximă a meciului a fost de 11 goluri, 18-7 și 19-8, iar la final 26-18. Un succes important în ecuația promovării, dar nu decisiv.

Rapid București-Dinamo București 26-18 (13-4)
Rapid București: Ciaușescu, Arghir, Gureșoaie (portari), Leahu 7 goluri, Trifan 7, Bodîrlău 2, Chirigiu 2, Niculae 2, Trăilă 2, Doica 2, Cruceanu 1, Dobrin 1, Bazon, Gheorghe, Popa, Ionescu
Dinamo București: Martins, Bălan, Roșca (portari), Manda 6 goluri, Farcău 5, C. Predoi 4, Grigoraș 2, Popa 1, Ilie, Carabulea, Petruș, D. Predoi, Budileanu, Striblea, Shutska
Aruncări de la 7m: 11/9, respectiv 5/3
Eliminări: Niculae, Trăilă (2), Doica (2), respectiv Petruș, Budileanu, Farcău

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY