Pas greșit și în Liga Campionilor pentru CSM București

0
9582

Deplasarea de la Bietigheim-Bissingen n-a fost una cu noroc pentru campioana României, care a cedat partida cu SG BBM Bietigheim cu 28-30 (12-16), din Liga Campionilor. Este a doua înfrângere pentru „tigroaice” într-o săptămână, după cea din campionat cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Din păcate, jocul fetelor noastre nu s-a îmbunătățit după înfrângerea cu Vâlcea de la mijlocul săptămânii, în ciuda faptului că Andrea Lekic s-a aflat, de data aceasta, pe parchet. Debutul a fost unul ezitant, gazdele au condus cu 4-0, iar CSM București a reușit să marcheze pentru prima oară abia în minutul 8. A urmat o cursă continuă de urmărire a campioanei Germaniei, însă efortul s-a dovedit a fi în zadar. Fetele lui Magnus Johansson s-au apropiat la un singur gol pe tabelă de trei ori până la încheierea disputei, 23-22, 28-27 și 29-28, dar n-au avut și puterea de a egala. Antje Lauenroth a închis tabela la 30-28, cu 50 de secunde rămase din meci, într-o partidă în care Neagu și Lekic au marcat împreună 17 goluri.

Pentru CSM București au evoluat Paula Ungureanu (5/19), Jelena Grubisic (5/21) (portari), Cristina Neagu (10/17, 4/5 la 7m), Andrea Lekic (7/10), Majda Mehmedovic (5/5), Jovanka Radicevic (4/5), Amanda Kurtovic (1/1), Barbara Lazovic (1/3), Aneta Udriștioiu, Iulia Curea, Sabina Jacobsen, Elizabeth Omoregie, Oana Manea, Nathalie Hagman și Dragana Cvijic.

Pentru CSM București urmează un nou meci în deplasare, pe 20 octombrie, pe terenul lui Vipers Kristiansand.   

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY