Partidele de miercuri și joi din Liga Națională se dispută fără spectatori! Poli Timișoara-HC Buzău, amânat!

0
1070

Tribunele vor fi goale la mijlocul acestei săptămâni, la toate partidele de handbal programate. Singura excepție de până acum este disputa din Cupa României, dintre Gloria Buzău și Minaur Baia Mare, însă sunt șanse ca și aceasta să aibă loc cu porțile închise.

Miercuri, cele două restanțe din Liga Florilor, dintre CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea și AHCM Unirea Slobozia și Măgura Cisnădie, se vor disputa fără spectatori în tribune. De asemenea, toată etapa a 23-a a Ligii Zimbrilor va fi cu porțile închise, iar un meci a fost deja amânat. Poli Timișoara-HC Buzău se va disputa pe 29 martie, după ce oaspeții au solicitat ca disputa să fie amânată din cauza coronavirusului. Decizia a fost luată de comun acord cu Direcția de Sănătate Publică.

Tot joi sunt programate și alte două meciuri, din Cupa României, SCM Gloria Buzău-Minaur Baia Mare și ”U” Cluj-Rapid București. În acest moment, la Buzău există acordul pentru ca meciul să aibă loc cu fani în tribune, însă până la ora meciului situația se poate schimba.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY