Partidă de totul sau nimic pentru Rapid: „E un meci decisiv pentru evitarea retrogradării!”

0
1908

Rapid București dispută sâmbătă dimineață un meci foarte important în tentativa de a rămâne aproape zona care asigură liniștea la finalul sezonului, împotriva celor de la HCM Rm. Vâlcea. Partida va avea loc în Sala „Rapid”, de la ora 11:00.

Alina Dobrin, simbolul echipei giuleștene, este de părere că pentru ea și colegele sale este un meci capital, deși campionatul nu se află nici la jumătate. În acest moment, Rapidul este pe ultimul loc, cu trei puncte, la patru distanță de CSM Unirea Slobozia și șase de ”U” Alexandrion Cluj, echipele aflate pe loc de baraj. „E un meci foarte important, decisiv cred eu, pentru evitarea retrogradării. Încercăm să facem un meci cât mai bun, dar trebuie să ținem cont că Vâlcea este o echipă destul de puternică. Apărarea va face diferența în acest meci. Dacă ne vom apăra mai bine decât am făcut-o până acum, putem câștiga. Pe Cluj am învins datorită experienței superioare, dar e diferență mare între Cluj și Vâlcea din acest punct de vedere.”, ne-a declarat Alina Dobrin înaintea acestei dispute.

Pentru prima oară, Rapidul se vede nevoită să evolueze fără straniera Yulia Zaremba, care a suferit o fractură de piramidă nazală în ultimul meci, cel de la Zalău, pierdut pe final, scor 29-34. „Contează absența ei, fiecare jucătoare ale calitățile ei, dar vom încerca să o suplinim. O avem pe Andreea Cruceanu, o avem pe Ana Chirigiu care va încerca, cât poate ea de bine, să o înlocuiască.”, a completat jucătoarea de 39 de ani. De asemenea, bucureștencele nu o vor avea mâine la dispoziție nici pe Roxana Bordîrlău, operată la ligamente în timpul acestui sezon.

Legat de rezultatele de până acum înregistrate de Rapid, Alina Dobrin consideră că, în cel puțin două partide, acestea nu sunt conforme cu realitatea din teren. „Au fost mai mulți factori decisivi până acum. Și la Sebeș și la Zalău foarte important a fost arbitrajul, care a contat decisiv în economia rezultatelor finale.”, a concluzionat veterana din tabăra giuleșteană.

Partida dintre Rapid București și HCM Rm. Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, în Sala „Rapid”. Intrarea este liberă.

Foto: Andrei Gemes

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY