Ovidiu Mihăilă, vehement la finalul partidei cu Timișoara: „Sunt dezamăgit că acest sfert de finală nu s-a jucat corect”

0
6115

CSA Steaua Alexandrion București a ratat calificarea în semifinalele competiției, după înfrângerea cu Timișoara de pe teren propriu. Antrenorul formației roș-albastre, Ovidiu Mihăilă, consideră însă că eliminarea echipei sale este nemeritată.

„Din păcate, trăim în România și continuăm să ne mințim singur. Ceea ce s-a întâmplat la Chiajna, în ciuda jocului nostru mai puțin convingător, nu au făcut altceva decât să-și bată joc de munca băieților, de numele unui club ca Steaua București, dar cineva trebuie să justifice poziția în care a ajuns probabil. Am convingerea că echipa de handbal Steaua București a deranjat că a ajuns așa repede sus și sunt dezamăgit că acest sfert de finală nu s-a jucat corect. Este părerea mea, mi-o susțin și mi-o asum, la fel cum îmi asum și jocul și rezultatul acesta. Este pentru a doua oară când mă gândesc serios dacă merită să practici meseria aceasta în România, unde nu interesează că în joc este soarta unui antrenor sau liniștea unei familii. Trebuie doar să se plătească datorii, interese și dacă ceva trebuie să se întâmple, se întâmplă cu orice preț. Ceea ce au făcut cei din conducerea lui Poli Timișoara în aceste două săptămâni nu face cinste oamenilor implicați în acest sport, dar din fericire pentru ei au primit rezultatul acestor presiuni puse pe arbitri și nu numai în această seară. Deocamdată atât am reușit, trebuie să mergem mai departe cu fruntea sus și să construim mai departe această echipă pe lucruri corecte și solide, nu forțate și false sau ajutate, pentru că, repet, ne păcălim singuri. Doar așa echipa de handbal Steaua va putea să aibă continuitate și puterea de a urca an de an spre a face performanță. În rest, fiecare va trebui să răspundă în fața lui Dumnezeu pentru ceea ce a făcut în viață.”, a afirmat Ovidiu Mihăilă.

Următoarea partidă a Stelei este programată duminică, de la ora 12:00, în compania Dunării Călărași, pentru locurile 5-8.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY