Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei naționale de tineret: „Băieții vor da 100% pentru a-și îndeplini visul!”

0
1270

ovidiu mihailaEchipa națională de tineret mai are de trecut un obstacol pentru a se califica la Campionatul Mondial din Brazilia, din această vară. Remiza de ieri cu Croația face ca tricolorii să stea la mâna lor pentru a obține biletele pentru Rio.

În acest moment, România și Croația se află la egalitate de puncte, iar pentru a se califica la turneul final echipa noastră are nevoie de un succes în fața Sloveniei, dar și să depășească la golaveraj adversara de ieri. Avantajul este că tricolorii întâlnesc o echipă care nu mai are nicio șansă la calificare, în urma egalului de ieri dintre România și Croația.

Echipa națională este însă pregătită 100% pentru partida cu Slovenia, iar elevii lui Ovidiu Mihăilă sunt gata să lupte până la epuizare pentru calificare. „Băieții au demonstrat o tărie de caracter fantastică. Azi sunt mai puternici decât ieri, indiferent de rezultatul de care vom nevoie sunt convins că vom reuși să se calificăm. E visul lor, eu sunt doar o piesă din acest angrenaj. Sunt puternici, sunt uniți, ieri au fost la 50% din potențial, astăzi vor da 100% pentru a-și îndeplini visul. Aștept ca toți oamenii din handbal să fie alături de această echipă, să ne bucurăm de un rezultat care va reprezenta primul pas spre urcușul în elita handbalului de performanță.”, ne-a declarat antrenorul echipei naționale de tineret, Ovidiu Mihăilă.

Partida dintre România și Slovenia va avea loc astăzi, de la ora 18:00, în Sala „Trivale” din Pitești și va fi transmisă de Digisport.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY