Oprește Clujul seria de patru înfrângeri consecutive? „Suntem obligați să câștigăm cu Slobozia”

0
3759

Ajunsă pe locul 11 ca urmare a celor patru înfrângeri consecutive, ”U” Alexandrion Cluj are nevoie mare de victorie în partida cu CSM Unirea Slobozia, vecina de clasament, cu două puncte mai puțin. Disputa va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala „Polivalentă” din Cluj.

Pentru ”U” Alexandrion Cluj partida a devenit destul de importantă, având în vedere că a coborât pe un loc ce duce la barajul pentru menținerea în prima ligă. Cu trei victorii în cele nouă etape scurse, fetele lui Carmen Amariei întâlnesc o altă echipă din partea a doua a clasamentului, CSM Unirea Slobozia, care are însă un meci mai puțin disputat. „E un meci foarte important pentru noi. Venim după patru înfrângeri consecutive și suntem obligați să câștigăm partida cu Slobozia. Întâlnim o echipă care are și ea foame de puncte, a ratat de puțin victoria cu Craiova în ultimul meci. Slobozia are jucătoare cu experiență și trebuie să tratăm cu maximă seriozitate din primul până în ultimul minut pentru a putea câștiga toate punctele. Avem avantajul terenului propriu sâmbătă, așteptăm publicul la sală, îi vrem aproape pentru că avem nevoie de el.”, ne-a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al lui ”U” Alexandrion Cluj. Cu excepția Roxanei Cîrjan, Carmen Amariei va avea tot lotul la dispoziție.

Disputa dintre ”U” Alexandrion Cluj și CSM Unirea Slobozia va avea loc sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala „Polivalentă” din Cluj, și va fi arbitrată de cuplul format din Costel Din și Sorin Dinu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY