Oponent de Ligă în Bănie! Simona Gogîrlă: „Sper ca sâmbătă să ne ridicăm la nivelul adversarei!”

0
3339

SCM Craiova dispută primul meci din 2016 pe teren propriu. Și nu împotriva oricui, ci a unei foste câștigătoare a Ligii Campionilor, Krim Mercator, ajunsă în Cupa Cupelor după ce a fost eliminată din prima competiție inter-cluburi chiar de HCM Baia Mare.

După WHC Radnicki, a venit rândul lui RK Krim Mercator Ljubljana să se deplaseze la Craiova. Iar pentru un adversar de Liga Campionilor, oltencele s-au pregătit tot cu un adversar de calibru, Vardar Skopje, în fața căreia a cedat la 11 goluri. Simona Gogîrlă este încrezătoare în forța echipei sale înaintea duelului de sâmbătă.Fetele s-au pregătit foarte bine în această perioadă, jucăm contra unei echipe care nu mai are nevoie de prezentare, are un palmares important. Este fostă câștigătoare a Ligii Campionilor, a jucat și o finală și sper ca sâmbătă să ne ridicăm la nivelul adversarei. Îmi doresc să facem un meci foarte bun și să câștigăm această partidă. Krim este o echipă nouă, au schimbat tot lotul față echipa care a jucat în Liga Campionilor. Le-am vizionat, joacă cu ambiție, cu dăruire. Au o jucătoare din Bulgaria foarte bună, dar noi suntem pregătite să le anihilăm gurile lor de foc. Jucăm acasă și trebuie să credem în șansa noastră. Avem șanse de calificare, depinde doar de noi. Important este să câștigăm, nu contează la ce diferență. O victorie ne va da un moral bun pentru ceea ce urmează.”, a spus Simona Gogârlă la conferința de presă de dinaintea acestui duel.

Tot la conferința de presă a vorbit și Dana Băbeanu, care afirmă că SCM Craiova are șansa a doua în această dublă, dar care crede într-un rezultat pozitiv în meciul ce urmează. Ne dorim și vrem să facem un meci foarte bun acasă cu echipa din Ljubljana. Este o onoare să ajungi la un astfel nivel și să joci cu o echipă de Liga Campionilor. Credem în șansa noastră, chiar dacă suntem cotați cu șansa a doua.”, a afirmat coordonatoarea de joc a echipei.

Duelul dintre SCM Craiova și RK Krim Mercator va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY