Olanda-Spania, marea finală a CM 2019! România va întâlni Muntenegru în turneul preolimpic, Ungaria a primit o șansă nesperată de a merge la Tokyo după ce Suedia a învins Germania!

0
1722

Ne apropiem cu pași repezi de o ediție fantastică a Campionatului Mondial. Olanda și Spania vor lupta în premieră pentru o medalie de aur, indiferent despre ce competiție este vorba, după ce și-au câștigat semifinalele cu Rusia și Spania.

Deși pornea cu șansa a doua, Olanda a trecut de Rusia, 33-32 (16-16), și joacă pentru a doua oară în istorie finala Campionatului Mondial. Olandezele vor întâlni în marea finală pe Spania, învingătoare în semifinala cu Norvegia 28-22 (13-13). Învingătoarea va pune mâna în premieră pe o medalie de aur, fie că vorbim despre Campionatul European, Campionatul Mondial sau Jocurile Olimpice.

Drumul României spre Tokyo se complică

România și Muntenegru se vor reîntâlni în luna martie, la turneul preolimpic, după ce săptămâna trecută ex-iugoslavele ne-au învins în grupe cu 27-26. Cele două, alături de Coreea de Nord, așteaptă rezultatul finalei mici, dintre Rusia și Norvegia, deoarece învinsa li se va alătura în lupta pentru cele două locuri la JO.

Ungaria, cadou de la Suedia biletele la turneul preolimpic

Suedia a învins pe Germania cu 35-24 și a terminat pe locul 7 la Mondial, astfel că Ungaria prinde ultimul loc la turneele de calificare pentru Olimpiada din 2020. Suedia era deja calificată grație locului 6 de la Euro 2018, în timp ce Germania era obligată să învingă pentru a spera la prezența în calificări. În urma rezultatului înregistrat, Suedia are cale liberă spre Tokyo, deoarece va întâlni în turneul preolimpic Argentina și Senegal, iar Ungaria merge într-o grupă de foc, cu Serbia, China și locul 3 de la acest Mondial.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY