Odorheiul începe returul cu dreptul

0
2060

HC Odorhei a câștigat primul meci al returului, 28-25, pe teren propriu în fața Ploieștiului. A fost însă un succes mai greu decât o arată scorul, prahovenii făcând un joc bun, în frunte cu Claudiu Dediu, aflat la primul meci în tricoul echipei lui Dragoș Dobrescu.

Fără Goran Bogunovic, care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă în această săptămână, HC Odorhei s-a aflat la conducere pe întreaga durată a primei părți. Jocul părea să se rupă în finalul reprizei, când de la 11-10 gazdele s-au desprins la 15-10. Dediu stabilea scorul pauzei, 15-11, după ce tot el ratase o aruncare de la șapte metri în minutul 29.

Ploieștiul a început curajul partea a doua și a egalat la 17 în doar zece minute, iar Tărîță și Dediu duceau scorul la 19-17 în favoarea Ploieștiului, făcându-l pe Vlad Caba să solicite timp de odihnă. Iar gazdele au eliminat greșelile de pe faza ofensivă, s-au apărat ceva mai exact și au revenit la conducere cu zece minute înainte de final, 22-21. Gazdele au continuat seria bună și Mihalcea, Ghiță și Onyejekwe au încheiat definitiv conturile, ducând scorul la 26-22 în minutul 55. Până la final ploieștenii au recuperat un gol, tot Dediu semnând ultima reușită, la fel ca și în primul act: 28-25. HC Odorhei trece cu bine peste acest test și acumulează 30 de puncte, fiind la trei puncte de liderul Dinamo, care are însă un meci mai puțin disputat.

HC Odorhei-CSM Ploiești 28-25 (15-11)
HC Odorhei: Szabo, Orban, Jokanovic (portari), Markez 7 goluri, Ojleski 5, Mihalcea 5, Talas 3, Ghiță 3, Sipos 2, Onyejekwe 2, Szasz 1, Kuzmanoski
CSM Ploiești: Antonaru, Rotaru, Szopka (portari), Dediu 10 goluri, Capotă 5, Tărîță 4, Stăncioiu 2, Turcu 1, A. Farcaș 1, R. Farcaș 1, Rasic 1, Zamfir, Hoinaru, Mihoci, Hodorogea
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 4/3
Eliminări: Mihalcea, Sipos, Talas, Szasz, Onyejekwe, respectiv Tărîță, Rasic, Dediu

sursă foto: szkc.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY