Nume noi pentru Veszprem! Nikola Eklemovic este noul director sportiv, Dragan Gajic și Marko Kopljar prezentați oficial!

0
6160

Veszprem a trecut peste eșecul din finala Ligii Campionilor și construiește în vederea sezonului viitor. Campioana Ungariei l-a instalat pe Nikola Eklemovic, fostul jucător al Minaurului, în funcția de director sportiv, și i-a transferat pe Dragan Gajic și Marko Kopljar.

Dragan Gajic merge la Veszprem după cinci sezoane petrecute la Montpellier. Slovenul de 31 de ani a mai jucat în carieră la Celje Lasko, RK Maribor, HC Zagreb și RK Rudar și a fost declarat cea mai bună extremă dreapta de la precedentul Campionat Mondial, în care a fost și cel mai bun marcator.

De asemenea, la Veszprem ajunge și Marko Kopljar, interul dreapta croat ce a mai jucat în carieră pentru PSG Handball și FC Barcelona. În acest moment, reprezentanta Ungariei și-a definitivat lotul, bazându-se pentru noul sezon pe Alilovic, Mikler (portari), Ugalde, Ivancsik (extreme stânga), Ilic, Sliskovic (interi stânga), Rodriguez, Palmarsson, Lekai (centri), Nagy, Ancsin, Kopljar (interi dreapta), Marguc, Gajic, Gulyas (extreme dreapta), Sulic, Nilson (pivoți), Schuch și Terzic (apărători).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY