Noi mutări la Poli! Un portar din Serbia și o extremă stânga din Portugalia ajung în Banat

0
838

Poli Timișoara s-a reunit astăzi în perspectiva noului sezon și a anunțat și ultimele transferuri. Pe lângă Liviu Caba, ajuns la Poli împreună cu tatăl său, în Banat ajung alți patru jucători.

Doi dintre aceștia sunt străini și vor juca pentru prima oară în România. Postul de portar va fi acoperit de sârbul Aleksandar Milenkovic (25 ani), care vine în România de la RK Novi Pazar. Anterior, Milenkovic a mai jucat pentru Partizan Belgrad și Metaloplastika Sabac.

Al doilea străin adus de Poli este portughezul Sergio Barros, o extremă stânga în vârstă de 28 de ani. Barros are experiență la nivel înalt, a jucat în ultimele două sezoane la Puente Genil și a mai evoluat pentru Rabotnik Eurofarm, Mulhouse sau Nilufer.

Ultimii doi jucători transferați de Poli Timișoara sunt Aron și Călin Dedu, băieții președintelui FRH, Alexandru Dedu. Cei doi vin de la CSM București, primul a bifat deja prezențe în Liga Națională, iar al doilea a evoluat doar în Divizia A.

Poli s-a despărțit în această vară de Raul Bote (CSM Reșița), Mohsen Babasafari (HC Buzău), Filip Marjanovic, Robert Rusu (ambii CSM Focșani) și Vuk Milosevic, iar Ghiță Irimescu s-a retras din activitate.

sursă foto: gol.mk

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY