Nikola Eklemovic și Tudor Marta, prezenți la reunirea Minaurului

0
1626

minaur reunire 14-15HCM Minaur Baia Mare s-a reunit miercuri în vederea noului sezon competițional, sub comanda danezului Lars Walther. Primul antrenament a fost condus însă de preparatorul fizic, Morten Larsen, adus în această vară, tot de la Wisla, la fel ca și antrenorul principal.

Minaur va avea, cu siguranță, o altă față în noul sezon competițional. Față de achizițiile prezentate de clubul maramureșean, la primul antrenament al echipei au fost prezenți alți doi jucători, Nikola Eklemovic, fost jucător la Wisla Plock, și Tudor Marta, de la CS Caraș Severin. În schimb, Patricio Martinez Chavez, Janko Kevic și Milan Mirkovic nu au fost prezenți, iar prezența ultimilor doi în lotul Minaurului este incertă, din cauza noilor reguli privind străinii care vin în campionatul României.

Până pe 26 iulie, Minaur se va pregăti pe plan local, după care în perioada 27 iulie-1 august va susține un cantonament la Velenje, în Slovenia, unde va disputa și primele partide amicale, cu RK Gorenje Velenje și RK Celje Lasko.

Lars Walther, noul antrenor al echipei, este mulțumit de ceea ce a găsit la Baia Mare. „Sunt foarte mulțumit de lotul echipei. Ieri am luat toți cina împreună și a fost foarte plăcut să ne cunoaștem. Cred că vom putea face ceva frumos împreună. Va trebui să așteptăm să vedem cum va decurge campionatul, pentru că nu poți anticipa niciodată ce se va întampla, dar sunt sigur că ne vom mișca cu această echipă în direcția dorită.”, a spus Walther, pentru emm.ro.

În această vară, de la Minaur au plecat Ionuț Irimuș (Dinamo București), Bogdan Baican (HCM Constanța), Simion Crăciun (CSM Oradea), Alin Bondar, Andrei Drăghici, Răzvan Udriștoiu, Călin Leordean (Poli Timișoara), Devid Munea și Elvis Acsinia.

În lotul băimărenilor au sosit Antonio Pribanic (PGE Stal Mielec), Janko Kevic (Wisla Plock), Nikola Eklemovic (Wisla Plock), Peter Tatai (Pick Szeged), Ivan Milas (Wisla Plock), Steffan Stegavik (Kolstad Idrettslag), Patricio Martinez Chavez (UHC Ganserdorf), Milan Markovic (RK Vojvodina), Răzvan Pop (CSM București), Tudor Marta (CS Caraș Severin) și juniorii Paul Simunescu și Mihai Huta, ambii de la Extrem Baia Mare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY