Neven Hrupec speră că problemele financiare de la Ploiești se vor rezolva: „Nici un sportiv profesionist nu poate sta trei luni fără salariu”

0
2900

CSM Ploiești a terminat prima parte a sezonului cu o victorie categorică, 37-25 pe teren propriu cu HC Alba Sebeș. În ultima perioadă au fost însă mai multe momente tensionate în cadrul echipei, cauzate de problemele financiare cu care se confruntă clubul prahovean și care, speră croatul Neven Hrupec, să se rezolve.

„În ultima vreme au fost destule probleme, iar acestea le-au afectat pe fete. Şi acest meci l-am început într-o stare de tensiune, dar, oarecum, m-am aşteptat ca lucrurile să stea aşa. De aceea nici nu am cerut time-out, pentru că am avut încredere că ne vom reveni şi, până la urmă, am jucat un handbal frumos, care i-a bucurat pe suporteri. Şi eu am fost mulţumit şi le-am felicitat pe fete. Sper ca, atunci când ne vom întoarce din vacanţă să fie rezolvate şi problemele financiare pentru a ne putea pregăti în linişte. A revenit Alla Sheiko, le aşteptăm şi pe Daciana, pe Şerban şi vom avea o echipă puternică în retur. Nu este o diferenţă mare de puncte şi sunt sigur că ne vom lupta să ne recâştigăm locul între primele cinci echipe ale campionatului. Nu e rău că suntem pe şase, dar dacă nu am fi pierdut acel meci cu Slobozia stăteam mult mai bine. Dar, asta este situaţia, nu putem schimba istoria. Am făcut anumite greşeli şi am plătit, dar sper că vom recupera acele puncte şi totul va fi ok la final. Tot ce sper este ca, atunci când ne vom întoarce, să fie rezolvate problemele financiare şi să ne putem pregăti în condiţii bune. Înţeleg că nu este uşor nici pentru conducerea clubului, dar la fel de adevărat este că nici un sportiv profesionist nu poate sta trei luni fără salariu.”, a declarat antrenorul lui CSM Ploiești, pentru site-ul oficial al clubului, după victoria obținută vineri seară pe teren propriu.

Acesta a comentat și selecția făcută de Tomas Ryde și spune că Nicoleta Tudor ar fi meritat un loc în lotul de 18 pentru Campionatul Mondial. „Nu mă amestec în treaba selecţionerului echipei naţionale, dar la cum a jucat Nicoleta Tudor în acest sezon, în special în apărare, dar şi în atac, cred că avea loc între primele 18 jucătoare ale României pentru campionatul mondial. Dar este decizia selecţionerului şi el ştie de ce nu a convocat-o.”, a concluzionat Hrupec.

CSM Ploiești a terminat prima parte a sezonului cu 20 de puncte, la șapte lungimi de podium.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY