Neven Hrupec se întoarce în România! Croatul a semnat cu Dunărea Brăila

0
1716

HC Dunărea Brăila a anunțat astăzi numele noului antrenor, după ce în urmă cu două săptămâni se despărțise de Aurelian Roșca. Croatul Neven Hrupec a fost numit în funcția de antrenor principal al echipei brăilene, dar nu se află la prima experiență în România. Acesta a mai antrenat pe CSM Ploiești timp de un an de zile, echipă pe care a calificat-o în Cupa EHF.

Neven Hrupec ajunge la Brăila din postura de selecționer al Italiei și are un CV bogat, deși are doar 45 de ani. Hrupec a antrenat pe Podravka Vegeta, campioana Croației, sau MKS Lublin, formație cu care a jucat în Cupa EHF și Cupa Challenge.

”Ne bucurăm am ajuns la o înțelegere cu Neven Hrupec, un antrenor cu experiență în diferite campionate din Europa și cu în competițiile internaționale. Acesta a mai lucrat în trecut cu câteva jucătoare din lotul nostru, cu Șerban, Udristioiu sau Marina Dmitrovic și de asemenea cunoaște și restul componentelor din lot. Ne bucurăm de aceasta colaborare și ne dorim fie prielnică pentru echipă deoarece avem un obiectiv de atins”, a declarat președintele clubului George Caranica.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY