Naționala României se desparte de Christian Gaudin ! Francezul a semnat cu HSV Hamburg

3
2607

christian gaudinChristian Gaudin, cel care a condus echipa națională la barajul cu Suedia, a semnat un contract cu fosta campioană a Europei, HSV Hamburg. Din păcate, clubul german nu-i permite antrenorului să continue și la naționala României, astfel că Alexandru Dedu se vede obligat să caute un alt selecționer.

Christian Gaudin a devenit noul antrenor al lui HSV Hamburg, echipă ce a fost aproape de a ajunge în liga a treia germană, din cauza problemelor financiare. Clubul german nu este însă de acord ca francezul să continue și la naționala României, astfel că președintele FRH, Alexandru Dedu, va cauta o nouă soluție pentru postul lăsat liber. „Am discutat deja cu Gaudin, Hamburg nu îi lasă să antreneze și naționala României. Este o pierdere pentru noi, dar își urmărește interesul lui, al familiei, e normal să se întâmple asta. E o situație dificilă pentru noi, nivelul pe care l-a impus Christian a fost unul foarte ridicat. El nu a avut contract cu noi, ne-a ajutat punctual, urma să discutăm după barajul cu Suedia, dar a venit oferta de la Hamburg, o echipă importantă.”. ne-a declarat președintele FRH, Alexandru Dedu. Noul selecționer va fi ales în perioada următoare. „Ne trebuie un antrenor cât mai repede. Repet, standardul impus de Christian este foarte ridicat, deci trebuie să ne gândim cu atenție la ce decizie vom lua. Ne trebuie un proiect pe cel puțin doi ani, pentru a ne califica la Campionatul Mondial din 2017.”, a concluzionat Alexandru Dedu.

Cu Christian Gaudin pe banca tehnică, România a disputat doar două meciuri oficiale, cele din barajul cu Suedia, ambele pierdute.

3 COMMENTS

  1. Alexandru Dedu a inceput procesul de distrugere a handbalului romanesc . A permis ca echipele sa aduca citi jucatori straini vor , fara nicio restrictie ,, in timp ce jucatorii romani tineri vor trebui sa se lase de handbal, ei nemaiavind unde sa joace , din cauza numarului foarte mic de echipe din ambele ligi . Asa s-a intimplat si la baschet, unde am devenit ciuca batailor in Europa . Ar trebui infiintata o liga de tineret , la care sa participe obligatoriu toate echipele din prima liga , un fel de campionat primavera , pt ca jucatorii tineri sa ramana in continuare motivati . Referitor la echipa national masculina , este ca clar ca actualul presedinte nu are niciun proiect, fiind un manager submediocru .

    • ..”procesul de distrugere” a inceput mai demult, mai ales in handbalul masculin. Infiintarea ” Ligii de tineret” revine IN PRINCIPAL, hatariri ” Adunarii generale” din august, FRH doar pune in aplicare ( fondurile sunt INSUFICIENTE). Exista ,totusi, Divizia B unde toti tinerii talentati evolueaza , unde, pot acumula experienta si pot fi selectionati la echipele “mari”

LEAVE A REPLY