Nationala masculina a pierdut nedrept meciul cu Spania, la Mondialele Universitare: 28-29!

0
1121

SONY DSCEchipa antrenata de Paul Mihaila a inregistrat al doilea esec din grupa, la Campionatele Mondiale Universitare, ce se desfasoara in Portugalia, la Guimaraes, scor 28 – 29 cu Spania, la pauza 15-15.

Tricolorii au jucat mult mai bine ca in prima zi si chiar putea invinge selectionata iberica, daca erau un pic mai atenti in fazele de aparare, dar si daca ii lasau arbitrii rusi sa joace in formatie completa. Si in prima repriza, dar si in a doua, nationala noastra a evoluat mai mereu in inferioritate numerica, cu unul si chiar doi eliminati in acelasi timp.

Si ai nostri au muncit mult, sa compenseze lipsa colegilor pe semicerc, si asta s-a vazut pe final de meci (ca si in partida de ieri, contra Braziliei!), cand n-au mai putut gestiona cum se cuvine chiar ultima faza a intalnirii – la scorul de 28-28, cu 4 secunde inainte de final, spaniolii primesc un fault la linia de 9 metri, firesc un zid romanesc in fata si se executa, Capota faulteaza din nou si este eliminat cu o secunda inainte ca sirena sa puna capat meciului. Din nou 9 metri pentru oaspeti si mingea intra in poarta prin zid, surprinzandu-l si pe portarul nostru – infrangere nemeritata si sanse minime ca sa mai accedem spre podiumul de premiere.

Conform programului, tricolorii vor juca maine ultima partida din grupa, impotriva handbalistilor din Japonia. Partida va incepe la ora 17:00, ora Romaniei, si va avea loc tot in Sala Multiusos Central.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY