Nationala de juniori a castigat turneul din Georgia si a promovat in prima divizie valorica!

0
11822

Echipa nationala de juniori si-a indeplinit obiectivul de la Campionatul European din Georgia, Divizia B, prin victoria din finala de astazi, 27-26 (14-13), cu Belarus.

Victoria a venit in ultima secunda, din aruncare de la sapte metri, tricolorii profitand de o noua regula introdusa in handbal. Kuran a faultat pe final la noua metri de propria poarta, apoi a impiedica5 reluarea jocului, iar arbitri au considerat actiunea ca fiind una intentionata, cu scopul de a conserva rezultatul. Acesta a vazut cartonasul albastru, iar Romania a beneficiat de o aruncare de la sapte metri, transformata de Cabut.

Pana atunci, tricolorii antrenati de Narcis Citu si Daniel Apostu au reusit sa remonteze un deficit de doua goluri in ultimele zece minute, 23-25, sa treaca in avantaj si sa iroseasca sansa de a inchide partida la 26-25. A fost 27-26 pentru Romania in cele din urma, care obtine promovarea in primul esalon valoric in urma acestui succes.

Pentru Romania au evoluat in acest meci Rusu, Staicu, Niculai (portari), Cabut 9 goluri, Micu 4, Buzle 3, Susanu 3, Broasca 2, Diaconu 2, Ionescu 2, Kereki 1, Scarlat 1, Alexandru, Andrei, Mihaly si Talmaciu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY