Naționala de junioare s-a calificat la Campionatul European

3
2161

minge handbalEchipa națională de junioare a României s-a calificat la Campionatul European ce va avea loc în vara acestui an, în Macedonia. Tricolorele au trecut de Finlanda și Turcia și au câștigat grupa de la Turda.

În prima partidă de la Turda, România a trecut de Finlanda cu scorul de 30-22, pentru ca în partida decisivă pentru calificarea la turneul final, junioarele să învingă Turcia, categoric, 37-21. Fetele antrenate de Mariana Târcă merg astfel la turneul final al Campionatului European, ce va avea loc în Macedonia, în vara acestui an.

3 COMMENTS

  1. Gheorghe are dreptate ,,,Gatu Este ca o manus a pt. Liga ,,,,,,cunoaste fenomenul f.bine are un nume ,relatii cu lumea handbalului ,,,,poate invata si Dedule ceva din experienta lui,,,,,,ar fi benefic in primul rind pt. cluburi,,,si implicit pt. handbal. ,,,,

  2. pS .felicitari Mariana,Nadina,siHutupan pt.calificare la junioare Bila mearga pt. Dedu ca nu a reusit sa transmita jocurile junioarelor la televizor ,,,,poate vã face propaganda junioarelor pe care le va aduceCaliman din danemarca ,,,,,RUSINE. ,,,,,la fel si pt.Digi sport. Merit au aceste tine re mai multa atentie decit jocul Romania vs.Suedia ,,,,,dar asa stim sa ne ocupam si sa rasplatim munca celor Teri antrenoare si NU in ultimul rind munca ancestor tine re talente,,,poate pe viitor Vom auzi si de mai bine,,,,,

  3. Felicitãri Mariana,Luminita! Nadine pt. CAlificare,,,,,si Nu in ultimul rind ancestor fete minunate care merit au mai mult respect din partea FRH .fiind un turner official se pute au transmite la televizor ,,,,dar a fost mai important sa ryde lumea de noi,dupa meciul cu suedia ,,,,poate vor primi mai mult respect junioarele pe care le aduce CALiman din danemarca PS Gatu ar fi solutia cea mai buna pt.Iiga profesionista ,,,,canoaste fenomenul ,Este cunoscut are relatii in handbal ,,,,ar fi un cistig pt. cluburi ,,,,,poate invata si Dedu ceva ce nu site,,,,,Bravo junioarelor Rusine FRH. ,,,,,,,,,poate Vom auzi si de mai bine,,,,,,,.

LEAVE A REPLY