Naționala de handbal masculin se reunește astăzi la Călărași. Dragoș Oprea, convocat de Aihan Omer

2
10435

Întrecerea internă ia o pauză de trei săptămâni pentru a face loc acțiunei echipei naționale masculine. România dispută pe 6 și 10 aprilie două partide din preliminariile Euro 2018, împotriva Israelului.

Echipa națională se reunește astăzi la Călărași în vederea celor două meciuri, fără stranieri însă, care vor ajunge în cursul acestei săptămâni. Din lotul convocat de Aihan Omer face parte și Dragoș Oprea, extrema stângă ce a evoluat în prima parte a sezonului la THW Kiel. În schimb, Marius Mocanu nu va putea juca pentru tricolori, accidentat, în locul său fiind convocat în ultimul moment Andrei Savenco.

Lotul României pentru cele două meciuri:
Portari: Mihai Popescu (Saint Raphael), Ionuț Irimuș (Dinamo București), Ionuț Iancu (CSM București)
Extreme stânga: Dragoș Oprea (TuS Ferndorf), Nicușor Negru (CSM București)
Interi stânga: Ionuț Ramba (TBV Lemgo), Alexandru Csepreghi (US Creteil), Ciprian Șandru (Dinamo București), Dan Racoțea (Wisla Plock)
Centru: Cristi Fenici (Poli Timișoara)
Interi dreapta: Marius Sadoveac (HCM Minaur Baia Mare), Demis Grigoraș (Poli Timișoara), Ionuț Georgescu (CSA Steaua)
Extreme dreapta: Vali Ghionea (Wisla Plock), Andrei Mihalcea (HC Odorhei)
Pivoți: Marius Novanc (CSM București), Andrei Savenco (Dinamo București)

România va întâlni pe Israel pe 6 și 10 aprilie, primul meci fiind programat la Tel Aviv, iar cel de-al doilea la Călărași. Câștigătoarea va merge mai departe în faza următoare a preliminariilor Euro 2018.

2 COMMENTS

  1. Cu “lotul” de mai sus, nu stiu ce “urmareste” FRH… e un sponsor din Israel, care “a adus bani” … ???..ca de Turcu’ nu mai vorbim !

LEAVE A REPLY