Mutare surpriză pregătită de Fuchse Berlin! Un antrenor de 26 de ani va prelua echipa din vară!

0
2568

Fosta câștigătoare a Cupei EHF, Fuchse Berlin, a făcut un anunț surprinzător. „Vulpile” din Berlin l-au prezentat ca antrenor principal din vara viitoare pe Jaron Siewert, care are în acest moment doar 25 de ani!

Jaron Siewert a fost în curtea lui Fuchse Berlin, a făcut junioratul acolo, însă s-a retras din activitate la 20 de ani din cauza accidentărilor. Din acel moment Siewert s-a concentrat pe cariera de antrenor, pe care a început-o la grupele de copii și juniori ale lui Fuchse. În 2017, tânărul tehnician a fost numit antrenor principal al divizionarei secunde TUSEM Essen, una din echipele de tradiție din Germania. De asemenea, Siewert este și antrenor secund al naționalei de tineret a Germaniei, cu care a câștigat Campionatul European în 2014.

Jaron Siewert a fost prezentat astăzi oficial drept antrenorul lui Fuchse Berlin, începând cu vara lui 2020, și a semnat un contract pe două sezoane. Va avea, la acel moment, doar 26 de ani! „Prin aducerea lui Jaron Siewert vom avea un antrenor tânăr, foarte motivat și inovativ. Claritatea și abilitățile sale handbalistice m-au convins că în anii ce vor veni va fi alegerea potrivită pentru Fuchse Berlin. Are personalitate și, în ciuda vârstei sale fragede, o maturitate impresionantă. Este un antrenor bun și a demonstrat-o la TUSEM Essem, liderul din liga secundă. Așteptă cu nerăbdare o colaborare de succes.”, a spus Stefan Kretzschmar, fostul mare internațional german, în prezent managerul echipei.

„Sunt recunoscător lui Bob Hanning (vicepreședintele lui Fuchse Berlin) și lui Kretzsche pentru că îmi acordă atâta încredere. Pentru mine, un berlinez, este un vis al copilăriei devenit realitate. Mă întorc acasă, la clubul la care am crescut. Ca fost jucător al echipei, este grozav să mă întorc ca antrenor. Totuși, pentru moment TUSEM este pe primul loc. Voi da totul pentru a reuși la clubul din divizia secundă până la vară.”, a spus și Jaron Siewert.

 

Jaron Siewert îl va înlocui pe banca tehnică pe bosniacul Velimir Petkovic, cel care antrenează pe Fuchse din 2016. Sub comanda sa, Fuchse a câștigat Cupa EHF în sezonul 2017-2018 și a jucat finala aceleiași competiții în sezonul trecut.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY