Mureșul abordează partea a doua a sezonului cu o noutate în lot

0
1344

muresul-ploiesti amicalUltima clasată în Liga Națională, Mureșul Tg. Mureș, încearcă să-și îndeplinească obiectivul sub comanda lui Gheorghe Covaciu, cel care a preluat echipa la finalul lui 2014. În lotul echipei se află o singură jucătoare nouă, extrema dreapta Bianca Grigore, venită de la HM Buzău.

Chiar dacă echipa n-a strâns niciun punct până acum, președintele echipei, Teodor Rad, este încrezător că obiectivul, salvarea de la retrogradare, este realizabil. „Echipa este pregătită pentru partea a doua a sezonului, se vede mâna lui Covaciu. Sunt foarte bucuros că l-am adus, e cu adevărat meseriaș. Echipa a dovedit în meciul amical câștigat cu Deva că este în creștere.”, ne-a declarat oficialul echipei. Acesta a încercat să perfecteze mai multe transferuri, însă în cele din urmă la echipă a ajuns o singură jucătoare, Bianca Grigore, de la HM Buzău, ce joacă pe postul de extremă dreapta. „Am adus-o doar pe Bianca Grigore. Am vrut să transferăm două jucătoare din Ungaria, dar nu le-am putut finaliza, nu ne permitem. Sunt foarte mulțumit de Mrkic, s-a integrat foarte bine, așteptăm și revenirea lui Tamaș, care abia a reînceput antrenamentele.”, a concluzionat Teodor Rad.

În această pauză competițională, Mureșul a disputat cinci partide amicale, însă doar unul singur a fost câștigat. Chiar și în aceste condiții, Teodor Rad consideră că Mureșul poate strânge puncte în partea a doua a campionatului. „Pornim returul cu dorința de a demonstra că nu suntem outsider-ul competiției. Mi-aș dori să jucăm pe teren nu doar meciurile cu HCM Baia Mare, CSM București, Corona Brașov și SCM Craiova, cele mai bune echipe din campionat, în fața cărora nu putem câștiga. Cu restul te poți bate de la egal la egal. Am avut meciuri utile, mi-a plăcut meciul cu Zalău, chiar dacă l-am pierdut. Cu Cisnădie am folosit fetele care au jucat mai puțin și am pierdut la șapte goluri, iar cu Deva am câștigat un meci și am pierdut două. Senocico a schimbat fața Devei, îmi place mult, e de primele șase.”, a concluzionat Teodor Rad. În această pauză, Mureșul a pierdut cu HC Zalău, 25-26, cu CSM Cetate Deva, 23-29 și 24-29 și cu CS Măgura Cisnădie, 24-31, și a câștigat un meci cu Deva, 31-22.

Primul meci oficial al Mureșului este programat duminică, pe teren propriu, cu HC Dunărea Brăila, de la ora 17:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY