Modificări majore la Minaur! Zece jucători părăsesc echipa, Csepreghi cea mai importantă achiziție!

0
5128

Minaur Baia Mare a încheiat ieri sezonul 2017/2018 pe poziția a opta, după înfrângerea cu Dunărea Călărași, 38-30, de pe teren propriu. Băimărenii au conturat deja strategia pentru sezonul viitor, se vor baza mai mult pe jucători tineri și au efectuat primele mutări în acest sens.

Minaur Baia Mare se va despărți de zece jucători, portarii Răzvan Pop și Alexandru Bucătaru, extreme stânga Alexandru Sabou și Alin Câmpan, interii Milos Dragas, Nikola Lazic, Bogdan Mihai și Iulian Halcă și pivoții Mihai Bușecan și Uros Vilovski. Dintre aceștia, doar Alexandru Bucătaru, Milos Dragas și Uros Vilovski au destinații clare, primul urmând să meargă la Cesson, interul stânga sârb la Poli Timișoara, iar pivotul maghiar la Gyongyosi.

Totodată, Minaur a realizat trei transferuri în perspectiva viitorului sezon. Cea mai importantă mutare este aducerea lui Csepreghi la Baia Mare după 11 ani de zile, timp în care a evoluat pentru HCM Constanța și Creteil. Celelalte două achiziții sunt Adrian Țenghea (HC Vaslui) și Vojislav Brajovic (Metaloplastika).

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY