Misiune ușoară, victorie imensă. Rapidul se apropie la un punct de locul de baraj

0
1633

În fața unei săli aproape pline, Rapidul a reușit să se impună în fața Sebeșului, 31-22 (13-11). Cu acest succes, giuleștencele s-au apropiat la un loc de locul 12, care asigură prezența la baraj.

Chiar dacă tabela indica egalitate la începutul părții a doua, Rapidul n-a avut prea mari emoții în disputa de sâmbătă dimineață de pe teren propriu. Fetele lui Vasile Mărgulescu au fost superioare din toate punctele de vedere unei echipe ce a lăsat impresia că este împăcată cu gândul că va retrograda.

S-a mers cap la cap doar în primele minute ale întâlnirii, după care gazdele au pus stăpânire pe joc. S-a făcut 8-3 până la jumătatea reprizei, pentru ca la pauză scorul să fie 13-11. Per total a fost o primă repriză cu multe greșeli de ambele părți, transformate în goluri pe contraatac.

La reluare, Sebeșul a reușit să egaleze la 14 după două goluri consecutive marcate de Ana Ciolan. A venit însă un parțial de 6-0 pentru gazde, iar din acel moment fetele Alinei Șorodoc au cedat complet. Scorul a căpătat proporții până la finalul celor 60 de minute, s-a ajuns la 30-19, pentru ca Sebeșul să reducă din diferență după golurile semnate de Ana Ciolan și Ana Maria Dima.

Cu succesul de azi, Rapidul ajunge la 12 puncte și este la o lungime de Cisnădie, formație ce merge la baraj în acest moment.

sursă foto: silhouetts.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CS Rapid București1331
HC Alba Sebeș1122

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY