Misiune ușoară pentru HCM Baia Mare pe terenul Rapidului

0
1899

HCM Baia Mare a câștigat pe terenul Rapidului în primul meci al etapei a 17-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Echipa lui Aurelian Roșca și Ioan Băban s-a impus cu 34-24 (17-12), într-o partidă în care au fost menajate Ardean-Elisei și Abbingh.

Baia Mare n-a avut nevoie de prea mult timp pentru a se desprinde pe tabelă în partida de joi seară. O serie de cinci goluri consecutive ale HCM-ului a dus scorul la 8-3, o diferență înregistrată și la pauză, chiar dacă pe parcursul primei părți oaspetele au avut un maxim de plus șapte. Mai mult, scorul a căpătat proporții în actul secund, după ce Rapidul a marcat doar de două ori în primul sfert de oră. S-a făcut 26-14 pentru Baia Mare, iar pe final gazdele au reușit să reducă din diferență.

Tănăsie s-a ales cu buza spartă

În minutul 48, Ana Maria Tănăsie a părăsit terenul cu buza spartă după o ciocnire cu Alexandra Trifan și nu a mai intrat până la final. Locul acesteia în extrema stângă a fost luat de Katarina Jezic, deoarece Valentina Ardean-Elisei nu a efectuat deplasarea la București.

Rapid București-HCM Baia Mare 24-34 (12-17)
Rapid București: Simion, Arghir, Gureșoaie (portari), Moroianu 6 goluri, Dobrin 6, Niculae 3, Trifan 3, Chirigiu 2, Cruceanu 2, Gheorghe 1, Barcan 1, Popa, Mitrea, Bazon, Geană, Cristea. Antrenor: Vasile Mărgulescu.
HCM Baia Mare: Munteanu, Dumanska, Ungureanu (portari), Do Nascimento 7 goluri, Jezic 7, Pineau 5, Nechita 5, Geiger 3, Marin 3, Vizitiu 2, Tănăsie 1, Perianu 1, Szucs, Tătar, Preda. Antrenor: Aurelian Roșca.
Aruncări de la 7m: 9/6, respectiv 7/4
Eliminări: Gheorghe, Chirigiu, Popa, Bazon, Moroianu (2), Geană, Cruceanu, V. Mărgulescu, respectiv Tănăsie, Jezic, Tătar (2), Preda, Nechita

sursă foto: Facebook HCM Baia Mare

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY