Misiune indeplinita pentru vasluieni

0
1069

suceava-vaslui 14-15 playoutHC Vaslui a castigat la Suceava si isi asigura linistea pe finalul sezonului. Echipa lui Bibirig s-a impus cu 24-18 pe terenul formatiei care nu pierduse in ultimele trei partide acasa.

Cu un stil de joc asemanator, in care viteza si contraatacul au fost principalele arme, cele doua formatii au mers cap la cap in primele zece minute de joc, incheiate la egalitate, scor 3-3. Mihai Bujor i-a desprins pentru prima oara pe oaspeti la doua goluri, iar pana in minutul 16 trupa antrenata de Leonard Bibirig si-a dublat ecartul, dupa ce ex-universitarul Rosu modifica tabela la 4-8 si obliga banca tehnica suceveana sa solicite un prim time-out. La reluarea jocului, Eros a redus handicapul la doua lungimi la 8-10, dar finalul primei reprize a apartinut vasluienilor, pauza consemnand scorul de 10-13.

Formatia condusa de Petru Ghervan si Razvan Bernicu a marcat prima in repriza secunda, iar in minutul 38, bosniacul Davidovic parea ca da semnul revenirii in tabara suceveana odata cu golul de 13-14. Insa, pe fondul unor atacuri previzibile si a unor aruncari care s-au dovedit o prada usoara pentru portarul Pralea, universitarii s-au trezit din nou condusi la patru goluri in minutul 41, cand G. Bujor puncta pentru contraatac pentru scorul de 14-18 si CSU cerea time-out. Miscarea nu a avut niciun efect in jocul gazdelor, acelasi G. Bujor transand practic soarta intalnirii inca din minutul 49, odata cu golul de 15-21. CSU – HC Vaslui s-a terminat 18-24, iar sucevenii mai au de tras din greu pentru a evita ultimul loc, retrogradabil direct.

CSU Suceava-HC Vaslui 18-24 (10-13)
CSU Suceava: Marocico, Spiridon (portari), Trifkovic 5 goluri, Davidovic 3, Petrea 2, Olariu 2, Eros 1, Bursuc 1, Gavrilovic 1, Tirzioru 1, Costea 1, Sandu 1, Tcaciuc, Preda, Popovici
HC Vaslui: Plesca, Pralea (portari), G. Bujor 9 goluri, M. Bujor 6, Rosu 3, M. Ignat 3, Tutu 2, Soare 1, Bejinariu, S. Ignat, Cotinghiu, Hagiu
Aruncari de la 7m: 3/1, respectiv 7/5
Eliminari: 5 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

sursa text si foto: gazetasv.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY