Misiune facilă pentru Corona în fața Rapidului

0
2438

Corona Brașov s-a impus fără probleme în fața ultimei clasate din Liga Națională, scor 33-18 (16-8), și ajunge astfel la trei victorii consecutive în Liga Națională. Brașovencele așteaptă acum duelul cu Dunărea Brăila de etapa viitoare, în urma căruia ar putea trece pe podium.

A fost un meci la discreția gazdelor, care n-au avut probleme în fața unei formații ce nu s-a bazat în acest meci pe veteranele Dobrin și Gureșoaie și care a irosit pe parcursul meciului patru aruncări de la șapte metri.

Au fost zece minute oarecum echilibrate, după care Corona s-a desprins treptat pe tabelă și a rezolvat practic partida din minutul 22, în urma reușitei de 13-5 a lui Zamfir. Ecartul de opt goluri s-a menținut până la pauză, 16-8, o diferență micșorată în prima jumătate a actului secund. Două reușite legate ale lui Binescu au apropiat Rapidul la 22-16, dar au urmat 13 minute fără gol pentru oaspete în urma cărora Brașovul s-a distanțat la un categoric 30-16. N-a fost tot, pentru că Dincă a închis tabela la 33-18 și a stabilit totodată cea mai mare diferență a disputei. Corona Brașov ajunge așadar la trei succese consecutive și așteaptă duelul cu Dunărea Brăila, foarte important pentru locul al treilea, în timp ce Rapidul are în față un nou meci dificil, cu o altă reprezentantă a României în cupele europene, HCM Roman.

ACS Corona Brașov-Rapid București 33-18 (16-8)
ACS Corona Brașov: Mîrcă-Olariu, Dedu (portari), Zamfir 10 goluri, Hotea 5, Bondar 4, Dincă 3, Cartaș 3, Briscan 3, Pricopi 3, Chiper 1, Țăcălie 1, Marcu, Neagu, Rațiu
Rapid București: Simion, Arghir (portari), Binescu 6 goluri, Doica 3, Moroianu 3, Chirigiu 2, Niculae 1, Cruceanu 1, Geană 1, Trifan 1, Gheorghe, Popa, Mitrea
Aruncări de la 7m: 4/4, respectiv 5/1
Eliminări: Bondar, Cartaș, Pricopi, respectiv Doica, Binescu, Mitrea

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY