Minaur se pregătește pentru Liga Națională! Șapte jucătoare noi în curtea echipei din Baia Mare

0
6268

Minaur Baia Mare a obținut matematic promovarea în prima divizie și își construiește echipa în vederea noului sezon. Gruparea băimăreană a rezolvat transferurile a șapte jucătoare până în prezent, două dintre ele venind de peste hotare.

Minaur se va baza în noul sezon pe doi inter stânga din străinătate, macedoneanca Marija Shteriova și poloneza Sylwya Lisewska. Dacă prima este deja cunoscută în România, ea evoluând la Dunărea Brăila în acest sezon, Lisewska vine din Polonia, de la Start Elblag. În vârstă de 31 de ani, Lisewska se va afla la prima experiență în afara Poloniei.

Pe postul de inter dreapta, Minaur a transferat-o pe cehoaica Helena Rysankova, care a evoluat împotriva României la precedentul Campionat Mondial. Rysankova (25 ani) vine de la Cercle Dijon, din Franța, și este fostă campioană cu Banik Most, în Cehia.

Alte patru jucătoare au fost transferate de Baia Mare în perspectiva noului sezon, Oana Cîrstea, Adriana Medvedova (ambele HC Dunărea Brăila), Sonia Seraficeanu (CSM Slatina) și Yaroslava Burlachenko (HCM Unirea Slobozia).

sursă foto: Facebook Sportul Ilustrat

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY