Minaur, pradă ușoară pentru Turda

0
1626

Potaissa Turda a mai făcut un pas important spre locul patru după succesul cu 39-29 în fața unui Minaur ce pare mai aproape de desființare decât de redresare.

Fără Sadoveac, declarat liber de contract de către FRH, și cu Vilovski accidentat după doar cinci minute, Minaur n-a putut emite vreo pretenție la Turda. Potaissa s-a distrat în disputa de duminică dimineață, a avut un avantaj și de 13 goluri, 35-22, și s-a impus la final cu 39-29.

Declarații potrivit turdanews.ro:
Horațiu Gal, antrenor Potaissa Turda: „Este o situație foarte grea la Baia Mare, este un brand al României. Sper ca echipa să nu se desființeze. Referitor la meci, sunt foarte mulțumit de ceea ce am realizat astăzi. A fost o sală plină, nu credeam că vor fi așa mulți spectatori, având în vedere ora la care s-a disputat partida. Am avut trei partide extrem de dificile din care am reușit să maximum. Urmează o altă partidă extrem de dificilă, contra celor de la Dinamo.”

Petru Pop, antrenor Minaur Baia Mare: „A fost un meci de campionat și la fel cum sunt toate pentru noi, s-a desfășurat sub cod roșu. Sâmbătă dimineață l-am pierdut și pe Sadoveac, care a fost declarat jucător liber e către FRH. După 5 minute din meci, l-am pierdut și pe Vilovski, și apoi am așteptat să se termine meciul fără să mai avem vreun accidentat. Nu înțeleg atitudinea conducerii. Când avem un rezultat pozitiv, când pleacă un jucător. Am ajuns la concluzia că se dorește să ne desființăm. Nu se poate așa ceva. Minaur trebuie să se salveze de la desființare și de la retrogradare. Nu ne facem iluzii la play-off”

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
AHC Potaissa Turda2039
CS Minaur Baia Mare1129

AHC Potaissa Turda

CS Minaur Baia Mare

# Player Goluri Eliminări Cartonașe roșii
7Andrei Popescu800
11Mihai Bușecan400
16Paul Simulescu000
21Bogdan Mihai500
23Uros Vilovski000
25Alexandru Sabou410
55Albert Cristescu200
73Daniel Bera600
 Total2910

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY