Minaur oferă doar 20 de bilete dinamoviștilor pentru meciul din semifinale. Fanii oaspeților fac însă deplasarea în număr mare

0
1231

dinamo faniDuelul dintre Minaur Baia Mare și Dinamo București a început deja. Conducerea clubului bucureștean a solicitat gazdelor un număr de 150 de bilete pentru partida a doua, din semifinalele play-off-ului, însă vor primi doar 20.

Dacă Dinamo le-a pus la dispoziție băimărenilor o peluză întreagă pentru primul meci, de la București, Minaur le oferă doar 20 de bilete fanilor dinamoviști. Chiar și în aceste condiții, oaspeții vor fi încurajați în meciul din Sala „Lascăr Pană” de cel puțin 100 de suporteri, care și-au cumpărat bilete la meci cu ajutorul unor persoane din Baia Mare. „Am primit telefoane și am aflat că suporterii dinamoviști și-ar fi procurat bilete prin oameni de la Baia Mare. Vor veni 100-150 de suporteri la meci. Noi n-am putut ajunge o înțelegelere cu Minaur, e lipsă de fair-play. Au venit la București, le-am dat ore de antrenament când au vrut, ei mi-au dat în schimb astăzi de la ora 10:00 și, ulterior, au schimbat ora, de la 15:00. Vis-a-vis de suporteri, le-am dat o peluză întreagă, 300 de locuri. Călărașiul a avut 150 de suporteri, n-am avut nimic de comentat, au intrat gratis la meci, la fel cum au și intrat cei de la Baia Mare. Nu e vina mea că n-au avut decât 11-12 inși. Că nu se așteptau ca băieții să vină în așa număr mare, e treaba lor. Să-și ia măsurile de securitate necesare. Nu vin să se bată, nu vin să destabilizeze orașul, vin să încurajeze echipa. La meciurile cu Călărași și Minaur, s-au comportat exemplar. E răutate din partea a două persoane din Baia Mare. Nici handbalul românesc nu are cum să meargă mai departe, dacă nu ne respectăm unul pe celălalt.”, ne-a declarat Ovidiu Semen, directorul sportiv al clubului Dinamo.

De asemenea, Ovidiu Semen taxează și Federația pentru lipsa de reacție în această problemă. „E o lipsă de reacție din partea FRH. Nu e normal să nu poată interveni, trebuie să aibă un punct de vedere. Paragraful din regulament, cum că ar trebui să soliciți bilete cu 14 zile înaintea meciului, se referă la meciurile din sezonul regulat. În play-off, nu știi cu cine vei juca. Nu e posibil ca un club să-și facă dreptate în felul lui. O Federație trebuie să fie puternică, să-și impună punctul de vedere.”, a concluzionat Ovidiu Semen.

Partida dintre Minaur și Dinamo va avea loc joi, de la ora 18:00, la Baia Mare, și va fi transmisă în direct de Digisport.

sursă foto: bucuresteni.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY