Minaur a transferat-o pe Anca Polocoșer!

0
5202

CS Minaur Baia Mare a perfectat astăzi transferul interului stânga Anca Georgiana Polocoşer (21 de ani, 180 cm) de la CSM Roman, grupare care a anunţat în această săptămână că se retrage din campionatul Ligii Naţionale. Handbalista originară din Suceava a mai evoluat în Baia Mare pentru echipa de junioare a Clubului Sportiv Şcolar nr. 2, iar la nivel de senioare a jucat pentru CSM Cetate Deva, Dinamo Bucureşti şi CSM Roman.

Polocoşer a făcut parte din Naţionala de tineret (Under 20) a României care a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial din Rusia în 2016, o generaţie din care au făcut parte, printre altele, Yulia Dumanska, Cristina Laslo, Andreea Taivan şi Lorena Ostase. În urma acestei performanţe Anca a fost desemnată la finele anului 2016 cea mai bună sportivă din judeţul nostru în clasamentul realizat de DJST Maramureş.

Datorită evoluţiilor bune din ultima perioadă Anca Polocoşer a fost nominalizată în lotul lărgit de 28 de jucătoare al Naţionalei de senioare a României care va participa la turneul final al Campionatului European din Franţa (29 noiembrie – 16 decembrie 2016).

sursă: minaur.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY