Mihai Rohozneanu încearcă să salveze Reșița: „Trebuie să fac rost de bani!”

0
3583

HC Adrian Petrea Reșița merge mai departe fără Cristi Pătru, cel care a finanțat echipa până acum, și fără Adrian Petrea, antrenorul echipei de la înființare și până acum. Mihai Rohozneanu, al treilea membru fondator al clubului, a preluat inițiativa și promite reșițenilor că va face totul pentru ca echipa de seniori să termine sezonul 2016/2017.

Cristi Pătru și Adrian Petrea au decis să se retragă, astfel că sarcina lui Mihai Rohozneanu este aceea de a face rost de bani pentru ca activitatea echipei să meargă mai departe. Majoritatea jucătorilor au acceptat să rămână chiar și după diminuarea contractelor, chiar dacă în continuare au de primit bani de la club. Restanțe pe care însă Cristi Pătru a promis că le va achita. „Cristi Pătru și Adi Petrea au făcut un pas în spate. Soluția văzută de ei a fost să mă implic eu pentru ca echipa să fie salvată. În principiu jucătorii și-au dat acordul să continue, Cristi Pătru a promis că va achita restanțele față de ei. Eu trebuie să fac rost de bani pentru ca echipa să termine sezonul. Pot să promit că ne vom bate în fiecare meci, dar nici nu trebuie să ne facem iluzii.”, ne-a declarat Mihai Rohozneanu.

O altă problemă delicată la Reșița este cea a antrenorului. „E o problemă. Cei de pe plan local nu îndeplinesc condițiile de a antrena în Liga Națională, iar să aducem pe cineva ar însemna costuri suplimentare.”, a comentat Mihai Rohozneanu situația.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY