Mesajul antrenorului Sloveniei, Veselin Vujovic, către elevii săi în partida cu Egipt: „Suntem la Jocurile Olimpice, nu la funerarii!”

0
3888

Slovenia a avut un debut greu de turneu olimpic, învingând la limită Egiptul, scor 27-26 (15-15), într-un meci în care eroul a fost tânărul Blaz Janc, marcator a 11 goluri,. Antrenorul echipei, Veselin Vujovic, a transmis un mesaj inedit elevilor săi în timpul partidei de debut.

Veselin Vujovic a dezvăluit la conferința de presă de după partida cu Egipt ce le-a transmis elevilor săi. „Băieții mei au jucat fără să zâmbească, fără bucurie. Le-am cerut să-și schimbe abordarea, să realizeze că suntem la Jocurile Olimpice, nu la funerarii! Este un mare plus pentru meciurile viitoare că am jucat slab și am câștigat.”, a spus Veselin Vujovic. Contestat de presă înaintea plecării la Rio pentru că l-a preferat pe tânărul Blaz Janc în locul lui Gasper Marguc, antrenorul sloven a comentat pentru prima oară pe marginea acestui subiect. „Blaz Janc a fost omul meciului. Multă lume m-a făcut nebun când i-am dat o șansă, în locul lui Gasper Marguc.”, a mai spus Vujovic.

Slovenia va întâlni în a doua partidă de la Rio gazda turneului, care a învins Polonia în primul meci cu 34-32.

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY