Meciul Potaissa Turda-HC Vise se vede live pe internet!

0
9254

Potaissa Turda dispută în această seară, de la ora 18:00, primul meci al anului în Cupa Challenge. Ardelenii vor întâlni, pe teren propriu, reprezentanta Belgiei HC Vise.

Pentru iubitorii handbalului este și o veste bună: partida va putea fi urmărită în direct pe internet, pe www.turdanews.net! „Handbalul din Benelux a evoluat foarte mult in ultimii ani. La feminin au ajuns sa joace finala de mondial, iar la masculin incep sa avanseze spre faze superioare in cupele europene, amintindu-ne aici gustul amar al eliminarii Sucevei intr-o semifinala de Cupa Challenge de catre HC Esch. Avem experienta unor meciuri jucate cu Tagri Bevo si OCI Lions, colege de competitie cu HC Vise si cel mai elocvent lucru despre valoarea adversarului este faptul ca nu am invins aceste echipe pana acum. Ne dorim foarte mult sa facem un meci mare in fata propriilor suporteri si sa le oferim o noua seara magica, dar inainte de toate trebuie sa fim foarte constienti ca ne asteapta un meci dificil cu un adversar care da totul pana in ultima clipa. Foarte disciplinati si cu ambitia de a “muri” pe teren timp de 60 de minute, jucatorii componenti ai echipei HC Vise au venit la Turda cu ganduri mari si cu scopul clar de a incerca sa obtina un avantaj care sa le permita a transa calificarea in mansa secunda pe terenul lor. Sunt convins insa de ca baietii nostri sunt mobilizati la maxim pentru aceasta partida, sunt constienti de valoarea adversarului si vor da totul pentru a obtine un rezultat cat mai bun pentru economia acestei duble manse. Va trebui sa facem in asa fel incat oaspetii nostri sa ramana placut impresionati de frumusetea orasului nostru si de oapitalitatea comunitatii turdene, dar in acelasi timp trebuie sa le dovedim ca avem o echipa extrem de valorosa care nu intamplator a ajuns sa joace finala Cupei Challenge cu putin timp in urma. Pentru ca sansele noastre sa fie dintre cele mai bune facem apel catre arma noastra care acum nu mai este secreta, acea arma care face sa vibreze sala ca un vulcan si le da jucatorilor adrenalina necesara spre a se autodepasi, al optulea nostru jucator: minunatul public turdean!”, a declarat președintele Turzii, Flaviu Sâsâeac, pentru TurdaNews.

Meciul contează pentru prima manșă a 16-imilor Cupei Challenge, iar trei dintre cele patru achiziții ale iernii se vor afla pe teren: Ionuț Irimuș, Cristi Ghiță și Iulian Stamate.

sursă foto: Mircea Roșca – ActionFoto.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY