Meci istoric la Focșani: CSM Focșani și HC Adrian Petrea debutează pe prima scenă

0
1386

csm focsani reunireLa Focșani, cu începere de la ora 18:30, va avea loc duelul dintre CSM Focșani și HC Adrian Petrea, două formații care se vor afla la debutul absolut pe prima scenă handbalistică. Mai mult decât atât, niciunul din cei doi antrenori nu au mai stat pe banca tehnică a unei echipe din Liga Națională până în acest moment.

Despre debutul echipei în Liga Națională, dar și despre debutul său ca antrenor, ne-a vorbit Adrian Petrea: „Clar, îmi doresc foarte mult să debutez cu o victorie. Am mare încredere în colectivul pe care l-am creat aici. Din punctul meu de vedere, e un atu important că am păstrat nucleul de bază din trecut, nu doar din sezonul anterior, ci și de la UCM Reșița sau CS Caraș Severin. N-am avut nevoie de perioadă de acomodare, ne cunoaștem foarte bine și unitatea grupului va cântări foarte mult în sezonul acesta. Toate rezultatele din partidele amicale au fost peste așteptări. Au fost însă meciuri de pregătire, toate echipele, implicit eu, au rulat întreg lotul ca să vedem potențialul fiecăruia. Avem un moral foarte bun după meciurile de verificare și sperăm ca acest lucru să ne dea curaj.”, a declarat băcăuanul de 37 de ani. Acesta nu-l va putea folosi în duelul de la Focșani pe Dusan Trifkovic, interul dreapta adus în această vară de la Suceava, care n-a obținut încă actele necesare.

Ajunsă în prima ligă după ce HCM Constanța s-a retras, CSM Focșani are gânduri mari înaintea debutului. Echipa din Vrancea speră la un succes și își dorește, prin vocea antrenorului Viorel Ciubotaru, o sală plină la ora meciului. „Sperăm să facem un meci bun și ne dorim primele puncte în Liga Națională. Vrem cât mai mulți spectatori la sală. E o emulație în jurul echipei, era deja în creștere și sperăm să se mențină trendul ascendente. Va fi puțin mai greu, n-am avut prea mult timp de pregătire. Lotul l-am modificat față de ce gândisem pentru liga a doua, dar am încredere că băieții se vor ridica la nivelul primei ligi. Am mici probleme de lot înaintea acestui meci, doi băieți ușor accidentați, dar sper să recuperăm măcar unul din ei până la ora meciului.”, ne-a afirmat antrenorul echipei înaintea duelului cu HC Adrian Petrea.

Partida dintre CSM Focșani și HC Adrian Petrea va avea loc sâmbătă, de la ora 18:30.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY