Meci important la Slobozia, sâmbătă dimineață

0
1714

Sâmbătă dimineață, la Slobozia, are loc un meci din partea a doua a clasamentului, dintre CSM Unirea Slobozia și HC Alba Sebeș. Gazdele pleacă din postura de mari favorite, având în vedere evenimentele recente din cele două tabere.

CSM Unirea Slobozia începe returul de pe poziția a zecea și are șansa de a se desprinde la patru puncte de următoarea clasată, ”U” Alexandrion Cluj, aflată pe loc de baraj. „Sper să începem bine returul, să facem un meci bun. În Liga Națională niciun meci nu este ușor, pot fi surprize plăcute sau neplăcute. E un meci important din campionat, ne-am pregătit pentru el. Am discutat toata săptămâna cu fetele despre importanța jocului. Ne dorim un retur mai liniștit.”, ne-a declarat Victorina Bora înaintea acestei partide.

În schimb, HC Alba Sebeș va avea un retur foarte dificil, în condițiile în care și-a pierdut două jucătoare foarte importante, Alexandra Andrei și Paula Vișan, în timp ce Alina Șorodoc va conduce echipa din postura de antrenor principal. Chiar și ala, oaspetele de mâine caută victoria, care ar reaprinde speranțele în vederea salvării de la retrogradare. „E un meci dificil, Slobozia formează o echipă care n-am putut să o învingem acasă, dar sper ca fetele să se mobilizeze și să abordeze jocul cu încredere. Cred că se vor mobiliza, pentru că e o echipă din partea de jos a clasamentului. Fetele noastre s-au pregătit bine în ultima parte și sper să aibă mai multă încredere în ele, deoarece le lipsește chestia asta. Sper să facem un joc bun acolo.”, a declarat Seviștean Popa, pentru absport.ro, directorul tehnic al formației începând din această săptămână.

Carabulea revine într-un meci oficial, trei debuturi în acest duel

Victorina Bora va miza pentru prima oară în acest sezon pe Camelia Carabulea, extrema stângă recuperată în totalitate după ruptura de ligamente suferită. De asemenea, Andreea Ivan și Mădălina Predoi vor debuta pentru Slobozia, la fel cum o va face și portarul Andreea Petruneac pentru Sebeș. În schimb, de la gazde vor absenta Paula Pavăl, Raluca Dăscălete și Lorena Ostase, cea din urmă urmând să absenteze aproximativ două luni de zile de pe terenul de joc, accidentată la umăr.

Partida dintre CSM Unirea Slobozia și HC Alba Sebeș va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY